Team3 logo

Hakukoneoptimointi

Kasvata liiketoimintaasi hakukoneoptimoinnilla tavoittamalla potentiaaliset asiakkaasi.

Kotisivujen hakukoneoptimointi - Team3

Kaipaatko parempia tuloksia kotisivuiltasi?​​

Mitä hyötyä on hienoista sivuista, jos asiakkaasi eivät niitä löydä? Hakukoneoptimoinnin tarkoitus on tuoda sivustollesi lisää näkyvyyttä verkossa. Hakukoneoptimointi on (meille - ei sinulle) aikaa vievä huolellinen prosessi, joka oikein toteutettuna voi jopa moninkertaistaa sivustosi kävijämäärät.

Ilmainen tilannekartoitus

Jos haluat ilmaisen tilannekatsauksen kotisivujesi hakukoneoptimoinnista, ota yhteyttä ja palaamme sinulle parin arkipäivän sisällä.

Yksi osa hakukoneoptimointia on kilpailija-analyysi. Se sisältää tiedot siitä, kuinka kilpailijasi sijoittuu sinulle tärkeissä hauissa. Kuukausiraportoinnissa saat myös ajankohtaiset tiedot hakusanojen sijoituksista.

Mitkä ovat yrityksesi tärkeimmät palvelut tai tuotteet? Onko tietyt hakusanat niin kilpailtuja, että on kannattavampaa keskittyä johonkin toiseen? Avullamme saat näihin vastauksen hakusana-analyysin mukana.

Kotisivujen hakukoneoptimointi käytännössä. Olemme tehneet onnistuneesti projekteja kaiken kokoisille yrityksille ympäri Suomea. Jos muutosten teko luonnistuu sinulta itseltäsi, saat meiltä raportin mukana suositellut korjaustoimenpiteet.

Kuukausiperusteinen raportointi kertoo, missä tilassa sivustosi on hakukoneoptimoinnin suhteen. Miten hakusanasi sijoittuu ja miksi? Saat kerran kuussa sähköpostiisi raportin, joka kertoo missä mennään ja onko ilmennyt uusia kehityskohteita.

Miksi panostaa hakukoneoptimointiin?

Lähes 30 % kävijöistä klikkaa hakutulossivun ensimmäistä linkkiä ja noin 65 % kävijöistä klikkaa jotain ensimmäisen viiden linkin joukosta. Ensimmäiselle sivulle sijoittuminen on tästä syystä tärkeää etenkin tuotteiden ja palveluiden hauilla. Hyvin rakennetut ja optimoidut kotisivut voivatkin toimia yhtenä parhaimmista kanavista uusien asiakkuuksien ja liidien tuottamiseen.

Verkkokaupan rakentaminen Helsinki

Raportit tai kuukausittainen optimointityö?

Team3 tarjoaa hakukoneoptimointia sekä kertaluontoisena raporttina että kuukausittaisena työnä. Mitä isompi sivusto on ja mitä kovempi kilpailu alalla on, sitä todennäköisemmin saat enemmän irti jatkuvasta optimointityöstä. Kuukausittainen optimointityö sisältää aina aluksi raportit ja nykytilan katsauksen, jotta kehitystä voidaan helposti seurata työn ja liikennemäärien edetessä.

Kevyt

350€

Kevyt– raportti sisältää:

Kattava

600€

Kattava– raportti sisältää:

Laaja

750€

Laaja– raportti sisältää:

KK-optimointi

350€ / kk (min. 3kk)

KK-palvelu sisältää:

Hakukoneoptimoinnin vaikutus liiketoimintaan

Pidetään huolta, ettei kotisivusi pelkästään näytä hyvältä, vaan tekevät tulosta. Lue Helsinki Wellness Centerin asiakastarina, ja tutustu miten hakukoneoptimointi kaksinkertaisti sivuston kävijämäärät.

Hakukoneoptimointi - Team3