Hakukone- optimointi yritykselle

Edullinen, mutta toimivaksi todettu hakukoneoptimointi yrityksellesi. Tavoita uusia asiakkaita ja kasvata liiketoimintaasi hakukoneoptimoinnin avulla.

SEO:n moro!​

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, jonka tavoitteena on parantaa verkkosivun sijoituksia hakukoneissa. Hakukoneoptimoinnin avulla verkkosivullesi saadaan lisää liikennettä ja tätä kautta myös lisää asiakkaita. SEO (search engine optimization) voidaan jakaa karkeasti kolmeen eri osa-alueeseen:

 • tekninen hakukoneoptimointi
 • sisällön optimointi
 • luotettavuden eli verkkosivun auktoriteetin kehittäminen

Toisin kun hakukonemainonnassa, hakukoneoptimoinnista ei välttämättä tarvitse maksaa mitään, sillä optimoinnissa ei makseta yksittäisistä klikeistä. Hakukoneoptimointia voidaankin pitää hyvin kustannustehokkaana ratkaisuna verkkonäkyvyyden kehittämiselle.

Kaipaatko parempia tuloksia kotisivuiltasi?

Mitä hyötyä on hienoista sivuista, jos asiakkaasi eivät niitä löydä? Hakukoneoptimoinnin tarkoitus on tuoda sivustollesi lisää näkyvyyttä verkossa. Hakukoneoptimointi on huolellinen prosessi, joka oikein toteutettuna voi jopa moninkertaistaa sivustosi kävijämäärät.

Hakukoneoptimoinnin vaikutus liiketoimintaan
Lue Helsinki Wellness Centerin asiakastarina.

Hakukoneoptimointi hinta

Hakukoneoptimointia kertaluontoisena raporttina sekä jatkuvana palveluna.

Mitä isompi sivusto on ja mitä kovempi kilpailu alalla on, sitä todennäköisemmin saat enemmän irti jatkuvasta optimointityöstä. Kuukausittainen optimointityö sisältää aina aluksi raportit ja nykytilan katsauksen, jotta kehitystä voidaan helposti seurata työn ja liikennemäärien edetessä.

Kevyt

raportti
350€
 • Nykytila-analyysi
 • Hakusana-analyysi
 • Muutostyöehdotukset

Kattava

raportti
600€
 • Kevyen raportin lisäksi:
 • Kilpailija-analyysi (2-3 kilpailijaa)

Laaja

raportti
750€
 • Kattavan raportin lisäksi:
 • 4h muutostöitä

KK-optimointi

min. 3kk
350€ / kk
 • 4h kuukaudessa:
 • Jatkuvaa kehittämistä
 • Raportointi

Hakukoneoptimointi-
koulutus

Onko sinulla tarkoitus itse päivittää verkkosivujasi, mutta optimointi tuntuu haastavalta tai sen ulkoistaminen kalliilta? Hakukoneoptimoinnin koulutuksessa etsimme juuri sinun sivujenne kehityskohdat ja annamme ohjeistuksen sivujen korjaamiseen, sekä tulevaisuuden optiomointiin.

Hakukoneoptimoinnin koulutus - Team3
hakukoneoptimointi yritykselle

Miksi panostaa hakukoneoptimointiin?

Lähes 30 % kävijöistä klikkaa hakutulossivun ensimmäistä linkkiä ja noin 65 % kävijöistä klikkaa jotain ensimmäisen viiden linkin joukosta.

Ensimmäiselle sivulle sijoittuminen on tästä syystä tärkeää etenkin tuotteiden ja palveluiden hauilla. Hyvin rakennetut ja optimoidut kotisivut voivatkin toimia yhtenä parhaimmista kanavista uusien asiakkuuksien ja liidien tuottamiseen. Lue täältä 6 syytä miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Hakukoneoptimoinnin osa-alueet

Yksi osa hakukoneoptimointia on kilpailija-analyysi. Se sisältää tiedot siitä, kuinka kilpailijasi sijoittuu sinulle tärkeissä hauissa. Kuukausiraportoinnissa saat myös ajankohtaiset tiedot hakusanojen sijoituksista.

Mitkä ovat yrityksesi tärkeimmät palvelut tai tuotteet? Onko tietyt hakusanat niin kilpailtuja, että on kannattavampaa keskittyä johonkin toiseen? Avullamme saat näihin vastauksen hakusana-analyysin mukana.

Kotisivujen hakukoneoptimointi käytännössä. Olemme tehneet onnistuneesti projekteja kaiken kokoisille yrityksille ympäri Suomea. Jos muutosten teko luonnistuu sinulta itseltäsi, saat meiltä raportin mukana suositellut korjaustoimenpiteet.

Kuukausiperusteinen raportointi kertoo, missä tilassa sivustosi on hakukoneoptimoinnin suhteen. Miten hakusanasi sijoittuu ja miksi? Saat kerran kuussa sähköpostiisi raportin, joka kertoo missä mennään ja onko ilmennyt uusia kehityskohteita.

Kuule totuus kotisivuistasi

Mittaa kilpailukykysi verkossa.

Tilaa ilmainen SEO kartoitus, jos haluat tietää missä kunnossa kotisivujesi hakukoneoptimointi on tällä hetkellä.