Autetaan suomalaisia yrityksiä - ammattitaidolla

Rikotaan rajoja. Onnistutaan ja menestytään yhdessä.

Yrittämällä kasvettu, yhdessä

Kotisivujen rakentamisesta ja toteuttamisesta meillä on kokemusta jo satojen eri kokoisten projektien osalta. Sivustoja olemme rakentaneet maataloudesta kansainväliseen logistiikkaan asti. Ja mikä tärkeintä, aina suurella sydämellä.

Kun aloitimme vuonna 2018 oli meidän missio kirkas;

Autetaan suomalaisia yrityksiä kasvamaan verkossa.

Siitä kaikki lähti, ja sitä se on edelleen. Vuosien varrella olemme oppineet, minkälaisia kotisivupalveluita suomalaiset yritykset tarvitsevat – sekä kehitytty todella hyviksi sellaisten toteuttamisessa.

Panostamme siihen, että kerromme asiat ymmärrettävässä muodossa. Kaikkien osapuolien selkeä ymmärrys kotisivupalveluista ja niiden merkityksestä on meille hyvin tärkeää. Meillä on vahva pyrkimys palvella asiakkaita juuri heidän tarvitsemallaan tavalla.

Ruokapöydän äärestä viihtyisään työympäristöön

Vuosien varrella olemme siirtyneet tekemään töitä kaksion keittiönpöydältä sympaattiseen Tapiolan toimistoon, ja sieltä matka jatkui nykyiseen osoitteeseen Leppävaaran Wonderlandiin.

Sijainnilla ei toisaalta ole yhtä paljoa merkitystä kuin porukalla. Tiimimme koostuu ihmisistä, joita yhdistää aito halu auttaa yrityksiä menestymään verkossa.

Tyytyväinen tiimi yltää hyviin tuloksiin. Tiimissämme on vahva keskenäinen luottamus ja voimme puhua toisillemme asioista totta. Sen vuoksi meillä viihdytään töissä ja sen ulkopuolellakin.

Tiimimme kasvaa jatkuvasti, ja porukkaan tarvitaan vääjäämättä uusia tekijöitä, erilaista osaamista ja tuoreita ideoita.

Meillä saat kehittyä ja toteuttaa omaa osaamistasi

Haluatko oppia miten verkkosivuja tehdään, mistä palasista yrityksen verkkopalvelut koostuvat, tai miten yrityksen saa löytymään helpommin Googlesta?

Tarjoamme alustan kehittymiseen ja mahdollisuuden hyödyntää jo olemassa olevaa osaamistasi. Etsimme jatkuvasti kasvavaan porukkaamme motivoituneita ja alasta kiinnostuneita henkilöitä.

Jatkuva osaamisen kehittyminen, uusien asioiden oppiminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat Team3:n keskiössä. Työskentelemme yhteisten tavoitteiden eteen ja panostamme työyhteisöön,  jonka vuoksi töihin on oikeasti kiva tulla. Jos haluat olla osa kasvutarinaamme, laita meille viestiä, niin sovitaan etäpalaveri tai kahvittelut tiloissamme.

Yrittäjä.io

Teemme yhteistyötä Suomen yrittäjille tarkoitetun yhteisön kanssa tukeaksemme yrittämistä Suomessa, sekä tuodaksemme helpot verkkopalvelut lähemmäksi yrittäjiä.