Hakukone-
optimoinnin koulutus

Hakukoneoptimoinnin koulutus tarjoaa yksilöllisen ja kustannustehokkaan ratkaisun optimointiin. Koulutuksesta saat selkeän käsityksen hakukoneoptimoinnista sekä käytännön että yleisen ohjeistuksen avulla.

Hakukoneoptimoinnin koulutuksen hinta alkaen 650 €. Koulutus on kuitenkin täysin räätälöitävissä, joten lopullinen hinta katsotaan projektikohtaisesti.

Hakukoneoptimoinnin koulutus - Team3

Miksi hakukoneoptimoinnin koulutus on juuri sinulle paras ratkaisu?

Onko sinulla tarkoitus itse päivittää verkkosivujasi, mutta optimointi tuntuu haastavalta tai sen ulkoistaminen kalliilta? Hakukoneoptimoinnin koulutuksessa etsimme juuri sinun sivujenne kehityskohdat ja annamme ohjeistuksen sivujen korjaamiseen, sekä tulevaisuuden optiomointiin.

Hakukoneoptimointikoulutus sisältää:

  1. Hakukoneoptimointi oppaan
  2. Hakukoneoptimointiraportin sivuistanne (arvo alk. 350€)
  3. Korjausehdotukset sekä kuvallinen ja helposti ymmärrettävä ohjeistus tulevaisuuden optimointiin
  4. Videopalaverin hakukoneoptimoinnista
  5.  Kolmen kuukauden asiakastuen tulevaisuuden optimointia varten

Koulutus oli tarpeellinen ja sain tietooni sivuston tarvittavat muutostoimenpiteet. Koulutuksen aikana sain myös vastauksia kysymyksiini. Seuraavaksi tulisi järjestää aikaa tarvittavien muutosten toteuttamiseen käytännössä.”  –CareCare Oy

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on kasvattaa yrityksen liiketoimintaa orgaanisen liikenteen avulla, sekä antaa eväät liiketoiminnan kasvulle myös tulevaisuudessa. Koulutuksen jälkeen asiakas ymmärtää mitä hakukoneoptimointi on ja miten sen avulla käytännössä saadaan verkkosivuille lisää liikennettä. 

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneessa sijoittuminen vaatii oikein optimoitua sisältöä. Avainsana-analyysin avulla etsitään avainsanoja millä kannattaa sijoittua. Sisällössä näitä avainsanoja käytetään hakukoneiden standardien mukaisesti.

Sivuston rakenne, sisäinen linkitys, nopeus, mobiiliystävällisyys ja käyttäjäkokemus vaikuttavat merkittävästi sivujen sijoittumiseen hakukoneissa. Teknisesti oikein rakennetut sivut ovat edellytys hyville sijoituksille. 

Hakukoneet sijoittavat eri verkkosivut järjestykseen luotettavuuden perusteella. Luotettavuutta hakukoneiden silmissä voi parantaa saamalla luotettavilta verkkosivuilta linkkejä esimerkiksi yhteistyökumppaneiden avulla. 

Eikö aika riitä hakukoneoptimoinnin oppimiseen?

Jos osaaminen, kiinnostus tai yksinkertaisesti resurssit eivät riitä hakukoneoptimoinnin oppimiseen, voit ulkoistaa sen kokonaan meille. Voidaan tehdä optimointia tuntiveloituksella tai voit valita raporteistamme mieleisen. Kaikki pakettimme on täysin räätälöitävissä, joten kysy ihmeessä lisää!

Kuule totuus kotisivuistasi

Mittaa kilpailukykysi verkossa.

Valitse ilmainen SEO kartoitus, jos haluat tietää kotisivujesi optimoinnin perusasiat – tai valitse suoraan kevyt raportti (350€) joka sisältää:

  • Sivuston nykytila-analyysi
  • Hakusana-analyysi
  • Muutostyöehdotukset