Teemme kotisivut sinulle helpoksi. Lue, miten työ kanssamme etenee.

Työmme kulmakivet ovat joustava asiakaspalvelu ja aikatehokas työskentely laadusta tinkimättä. Saat laadukkaat kotisivut sovitusti aikataulussa. Asiakkaanamme voit luottaa nopeaan, vaivattomaan ja pikselitarkkaan prosessiin.
Hakukoneoptimoinnin koulutus - Team3

Miten työ kanssamme etenee?

1. Suunnittelu

Projektit starttaavat tilannekartoituksella, jossa kuunnellaan asiakkaan tarpeet, ideat ja hahmotellaan kokonaisuus. Toiveet ja tavoitteet otetaan ylös ja niistä kasataan ensimmäinen vedos. Otamme mieluusti vastaan toiveet värimaailmasta ja sivuston ulkoasusta, mutta se ei ole pakollista – voit luottaa ammattitaitoisten suunnittelijoidemme kädenjälkeen

2. Toteutus

Kun ensimmäinen vedos sivuista on valmis, toimitetaan se asiakkaan katsottavaksi. Tämä on välikatsaus, jossa asiakas pääsee vaikuttamaan prosessiin mielipiteillään. Sivuja lähdetään kehittämään haluttuun suuntaan, ja asiakas pidetään perillä kotisivujen suunnittelun etenemisestä. Vuoropuhelu on tärkeässä roolissa jokaisessa projektissamme, ja lopputulos kuvastaa aina yhdessä kuljettua matkaa.

3. Projekti purkkiin – valmiit kotisivut

Sivusto on pystyssä – on aika käydä se yhdessä läpi. Tarvittavien viilausten jälkeen katsotaan yhdessä, miten sivustoa käytetään. Mielestämme kaikista tärkein asia on se, että asiakas kykenee itse muokkaamaan sivustoaan mahdollisimman helposti. Siksi asiakkaamme saavat aina käyttökoulutuksen sivueditorin käyttämiseen.