Team3 logo

Kolmen askeleen kotisivut

Sivujen ylläpidon vaihtaminen meille vaatii asiakkaalta yhden sähköpostin lähettämisen nykyiselle palveluntarjoajalle. Voit keskittyä omaan työhösi samalla kun me teemme kaiken työn.

Verkkosivuston ylläpito vaivattomasti ja edullisesti

1. Tarpeiden kartoitus

Kotisivut rakennetaan alusta

On hyvä tiedostaa yhdessä asiakkaan kanssa, mitä kotisivuilla lähdetään hakemaan.

Onko kyseessä käyntikortti, blogi vai esimerkiksi verkkokauppa? Voidaan hyödyntää asiakkaan some-tilin kuvia ja mahdollisen logon väriteemaa. 

Sinulla on jo kotisivut

Ammattilaisemme tekevät kotisivusi uusiksi. Luodaan uuden tyyliset kotisivut tai edellisiä sivuja muistuttavat – sovitaan yksityiskohdat yhdessä.

Mietitään mitä sivut kaipaisivat lisää tai puolestaan mitä siellä on ylimääräistä. Voit myös antaa ohjat täysin meidän käsiimme!

Haluat tehdä kotisivusi itse

Voimme antaa tunnukset, joilla pääset itse tekemään sivut alusta loppuun.

Yksi mahdollisuus on myös lähettää meille tekstit ja kuvat, jotka haluaisit sivuillasi olevan, ja me teemme työn puolestasi.

Kotisivu tilaukset

2. Koevedos

Lähetämme sähköpostitse Preview-linkin, josta pääset katsomaan sivujesi suunnitelman ulkoasua. Tässä vaiheessa voit kertoa meille, mitä muutoksia haluaisit niihin tehtävän, tai hyväksyä suunnitelman sellaisenaan.

Jatkamme sivujen työstöä annetujen ohjeiden mukaisesti, kunnes saamme sivut julkaisukuntoon. 

3. Julkaisu

Sivut laitetaan julki kun todetaan yhdessä sivujen olevan valmiit.

Yrityksemme tarkoituksena on pitää kaikki verkkopalveluihin liittyvät asiat mahdollisimman helppoina asiakkaille, ja mikäs sen helpompaa kuin maksaa kaikki laskut samaan paikkaan.

Eli jos tarvitset sivujen lisäksi käyttöösi sähköpostipalvelut tai jopa uuden logon yrityksellesi, saat ne kaikki saman katon alta.

Helppokäyttöiset verkkopalvelut - team3

Ota yhteyttä niin olet askelta lähempänä uusia kotisivuja.