WordPress

WordPress on maailman käytetyin verkkojulkaisujärjestelmä ja joka kolmas kotisivu on luotu WordPressilla. Miksi kyseinen alusta on yli muiden?

WordPress kotisivut

WordPress on maailmanlaajuisesti tunnettu avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa kotisivujen, blogien ja verkkokauppojen luomisen ja hallinnoinnin.

WordPress on luotu verkkojulkaisujärjestelmäksi, jota kuka tahansa voisi käyttää. Alustaa hyödyntävät niin ammattilaiset kuin ensikertalaiset.

Yleisellä linjauksella WordPressiä pidetään parhaana kotisivualustana. Se on oiva työkalu erikokoisten projektien toteuttamiseen. Hyvällä työkalulla ei kuitenkaan pärjää jos tekijä ei ole ammattitaitoinen.

Team3 tuottaa laadukkaita WordPress sivustoja yli 300 sivuston kokemuksella. Aikatauluissa pysyminen ja ”No Bullshit” tekeminen ovat tuoneet kiitosta.

Lisää asiakkaita hakukoneoptimoinnilla

Parempi hakukonenäkyvyys tarkoittaa enemmän liikennettä sivustolle ja sitä kautta mahdollisuutta saada uusia asiakkaita ja kasvattaa liiketoimintaa. Lue miten hakukoneoptimoinnin avulla voi saada lisää asiakkaita!

WordPress sivujen turvallisuus

Valitse luotettava ylläpito

WordPressin suosio tuo mukanaan myös varjopuolia, sillä se on yleinen verkkohyökkäyksien kohde. Tämän vuoksi luotettavan ylläpidon valinta on tärkeässä asemassa WordPress sivustojen kanssa.

Team3:n asiakkaiden sivustot pyörivät ensisijaisesti UpCloudin pilvipalvelimella Helsingissä. Asiakkaidemme sivustot ovat sekä automaattisen että manuaalisen valvonnan alla, jotta päästään pitämään huolta sivustosi jatkuvasta hyvinvoinnista.

WordPress päivitykset

WordPressiin ja sen lisäosien turvallisuuteen panostetaan jatkuvasti. Säännölliset päivitykset parantavat huomattavasti sivuston turvallisuuden tasoa. Voit huolehtia niistä itse, tai antaa Team3:n hoitaa nuo tekniset asiat puolestasi. Näin sivustosi pysyy turvallisena.

WordPress on turvallinen verkkosivualusta kun sitä käytetään ja huolletaan oikein. Kaikki tietoturva-asetukset tulee olla oikein tehtynä – ja mitä lisäosiin tulee – pidä niiden määrä minimissä ja hyödynnä vain suosittuja lisäosia.

Miksi WordPress?

Verkkosivuston näkyvyys Google-hauissa on elintärkeää, sillä verkkosivut ilman mahdollisuutta hyvään hakukonenäkyvyyteen eivät palvele ketään. WordPress on hakukoneoptimoinnin kannalta hyvä valinta. WordPress kotisivut tuottaa standardien mukaista html-koodia ja looginen rakenne vaikuttaa positiivisesti näkyvyyteen. Alusta tarjoaa myös käyttäjäystävällisiä SEO-laajennuksia, joiden avulla voit optimoida sivustosi sisältöjä, meta-tietoja ja hallinnoida avainsanoja.

WordPressiin on mahdollista jokin sivueditori, joka mahdollistaa helpon sivuston rakentamisen ilman koodausta. Niitä on useita, mutta edistynein ja käytetyin niistä on Elementor.

Elementor on WordPressin lisäosa, joka tarjoaa helppokäyttöisen editorin sivujen tekemiseen. Pienet kotisivut eivät tarvitse räätälöityä koodiviidakkoa, vaan sivustot pystytään nykyään rakentamaan järkevästi hyödyntämällä valmiita, jatkuvasti kehittyviä työkaluja. Elementor mahdollistaa sivustojen helpon jatkokehityksen, ilman suuria kustannuksia.

Käytämme Elementoria verkkosivuprojekteissamme, ja Elementor Pro lisenssi sisältyy ylläpitämiemme sivustojen hintaan.

Yksi WordPressin suurimmista vahvuuksista on laaja valikoima teemoja ja lisäosia, jotka helpottavat sivuston räätälöintiä ja mukauttamista omiin tarpeisiin. Voit valita valmiin teeman tai räätälöidä omasi, ja lisäosilla (plugin) saat sivustolle toiminnallisuuksia, kuten yhteydenottolomakkeet ja kalenterit.

WordPress kotisivut sopii yritykselle kuin yritykselle. Oli kyseessä sitten pieni tai suuri yritys, verkkokauppa tai blogi, WordPressin avulla saadaan luotua toimiva ja joustava verkkosivukokonaisuus. Sen laajennettavuus tekee siitä otollisen vaihtoehdon myös kasvaville yrityksille, sillä sivustoa voi helposti muokata ja ominaisuuksia lisätä toiminnan kasvaessa tai muuttuessa. WordPress siis sopii lähes joka tilanteeseen ja siten jättää saumaa juurikin tulevaisuuden muutoksille.

Suuren käyttäjäkunnan ansiosta WordPressillä on myös laaja tukiverkosto eri alustoilla. Ilman tekoälyäkin vastauksia saa foorumeilta, Googlesta ja YouTubesta lähes jokaiseen askarruttavaan kysymykseen.

Sivustoilla vieraillaan nykyään entistä enemmän erilaisilla mobiililaitteilla ja lähes 60% kaikesta verkkoliikenteestä tuleekin mobiililaitteilta. On siis äärimmäisen tärkeää varmistaa, että sivusto näyttää hyvältä ja toimii saumattomasti erilaisilla laitteilla.

WordPress mahdollistaa kotisivujen responsiivisen suunnittelun, mikä tarkoittaa, että sivusto skaalautuu eri laitteille näytön koosta riippumatta. Tämä parantaa käyttäjäkokemusta, vähentää hylkäysprosenttia ja sitouttaa kävijöitä paremmin. Lue lisää