Team3 logo

WooCommerce verkkokaupat

Asiakasystävälliset verkkokaupat
jotka tuottavat tulosta. WooCommerce verkkokaupat alk. 30€ / kk.

WooCommerce-verkkokaupat

Verkkokauppa yritykselle

Toteutamme verkkokaupat Suomen suosituinta WooCommere-lisäosaa hyödyntäen. Verkkokaupat toteutetaan vastaamaan yrityksesi tarpeita, olivat ne sitten pieniä tai suuria.

WooCommercen avulla WordPress sivustoon saadaan verkkokaupan ominaisuudet. Hakukoneoptimoidut sivut tuovat asiakkaat sisään verkkokauppaan, ja käyttäjäystävällisyys tukee verkkokaupan tuloksellisuutta.

Verkkokaupan ylläpitäminen on helppoa. Annamme tarvittaessa käyttökoulutuksen verkkokaupan pyörittämiseen, ja tukemme on aina valmiina auttamaan sen parissa.

Verkkokaupan rakentaminen Helsinki

Kiinnostaako verkkokaupan perustaminen? Tarkista kädenjälkemme toteuttamastamme Birdshop -projektista.

WooCommerce-verkkokauppa

Verkkokaupan perustaminen

Kuka tahansa voi ladata WooCommercen omille WordPress sivuilleen ja sanoa että omistaa verkkokaupan. On kuitenkin tärkeä tiedostaa, että verkkokaupan pitäisi myydä.

Luottamalla tekijöihin, jotka tiedostavat verkkokaupan kriteerit ja asiakkaan näkökulman verkosta ostamiseen, vältyt tuloksettomalta verkkokaupalta. Kilpailu on kuitenkin verkossa kovaa – jos asiakkaasi huomaa esimerkiksi maksamisen olevan vaikeaa, hän saattaa perääntyä kaupasta.

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. WordPress verkkosivut ovat hyvä valinta niin pienen kuin suurenkin yrityksen tarpeisiin.

Suunnittelemme kotisivut pääasiallisesti itse, mutta tarvittaessa myös yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa, toteuttaen asiakkaiden kotisivut suunnitelmien mukaisesti.

Pidetään huolta että kotisivusi näyttävät hyvältä, ja löytyvät helposti verkosta halutuilla hakusanoilla. Team3 tarjoaa kaiken hakusana-analyyseistä kuukausiraportteihin.

Woocommerce verkkokaupat - ostoskori

Verkkokaupan hinta

Verkkokauppojen ylläpito alk. 30€ / kk

Verkkokaupalle ei ole staattista hintaa, mutta olemme toteuttaneet pieniä verkkokauppoja alle tuhannella eurolla. Kertaluontoinen suunnittelun hinta määräytyy pitkälti työhön käytetystä ajasta, ja kuukausiveloitteiset kustannukset sisältävät palvelimen ylläpitokulut sekä lisäosien- ja verkkomaksutapojen kulut.

Verkkokaupan hintaan vaikuttaa tietenkin myös se, onko WooCommerceen vaadittua WordPress sivustoa jo valmiina olemassa. Toteutamme WooCommerce verkkokaupat myös tällaisissa tapauksissa, ilman että lähdemme suunnittelemaan koko sivustoa uusiksi.

Verkkokauppa joka myy

Luodaan strategia, jolla saadaan kohdeasiakkaasi verkkokauppaasi. Kohdeasiakkaasi ovat nimittäin sitä porukkaa, jotka ostavat eivätkä vain selaile.

Pidetään huolta, että verkkokauppasi

  • konvertoi
  • kerää kävijöitä hyvällä verkkonäkyvyydellä
  • on käyttäjäystävällinen ja näyttää hyvältä.
 

Valitse verkkokauppasi toteuttajaksi tekninen osaaja, jotta vältyt tulevaisuuden haasteilta, jotka hankaloittavat liiketoimintaasi sen sujuvoittamisen sijaan.