Vuosi 2021 Team3:lla

Kuluneen vuoden aikana on ollut ilo työskennellä useiden mielenkiintoisten projektien ja ihmisten parissa: Olemme saaneet kurkistaa pienten ja suurten yritysten arkeen alasta riippumatta ja palvella heitä siinä missä olemme hyviä – kotisivujen ja hakukoneoptimoinnin parissa.

Vuosi 2021 oli Team3:lla varsin positiivinen. Onnistuimme tuplaamaan liikevaihdon, kasvua tuli sekä henkilö- että asiakasmäärissä ja pääsimme vuoden alussa asetettuihin tavoitteisiin.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme opiskelemalla uusia sivupalveluihin liittyviä materiaaleja sekä pysymään jatkuvasti kehittyvän alan aallonharjalla. Menneenä vuonna kehitimme erityisen paljon osaamistamme sivustojen suunnittelun tehokkuudessa sekä verkkokauppojen rakentamisessa. Myös hakukoneoptimoinnissa menimme paljon eteenpäin ja saimme vakuuttavia tuloksia eri asiakasprojekteissa.

Kaiken tämän jälkeen odotamme malttamattomana uutta vuotta, uusia ja osittain samoja tuttuja projekteja. Vuosi lisää kokemusta takana ja uusia mahdollisuuksia edessä. Muistetaan kuitenkin ennen sitä levätä, ladata akkuja ja viettää aikaa läheisten kanssa.

Team3 vahvistui

Edellisen vuoden tapaan Team3 jatkoi kasvuaan ja liiketoiminnan ohella kasvoi myös työporukka. Rosteri laajeni keväällä jälleen yhdellä uudella työntekijällä Heikin hypättyä mukaan porukkaan.

”Markkinoinnissa kiinnostaa erityisesti digitaalisuus, hakukoneoptimointi, nettisivujen ja graafisten työkalujen parissa työskentely sekä kaiken tämän yhdistäminen.”

– Heikki

Opinnäytetyötä hakukoneoptimoinnista kirjoittaneen, ja muun työtiimin ohella pitkän joukkueurheilutaustan omaavan Heikin siirtymä uuteen työhön kävi luontevasti. Oma paikka porukasta löytyi nopeasti. Opiskelu Haaga-Heliassa saatiin pakettiin joulukuussa ja koulunsa päätökseen sai myös keväällä samasta koulusta valmistunut Jeremia. Onnea kummallekin!

Työn täyteinen vuosi

Kiinnostavia yhteistöitä, erilaisia asiakkaita ja projekteja pienestä suureen! Team3 toteutti vuoden aikana monta erilaista projektia ja asiakkaiden kirjo oli entistäkin suurempi. Meillä ei toden totta ole kovin montaa samanlaista päivää tai projektia, kuin edellinen oli. Projekteja toteutettiin eri alojen toimijoille laidasta laitaan, aina hyvinvointialan yrityksistä talorankentamiseen ja sähköpyöristä smoothieihin.

Erityismaininnat Helsinki Wellness Centerille, jonka kanssa olemme onnistuneesti tehneet eri kokoisia projekteja pitkin vuotta sekä Unelmalliselle, jonka menestys toi valoa loppuvuoden pimeydessä. Toteuttamiimme projekteihin voit tutustua referenssit -välilehdellämme.

Mitä voi odottaa vuodelta 2022?​

Toiminnan kasvaessa on ollut vain ajan kysymys, koska toimipisteen on vaihduttava suurempaan.
Kuluneen vuoden päätteeksi on aika hyvästellä Tapiola ja Team3:a tähän asti uskollisesti palvellut, ”bunkkerinakin” tunnettu, toimipiste Kelohongantiellä. Muutamme vuoden vaihtuessa uuteen toimitilaan Wonderland Work Leppävaaraan.

Vuodelle 2022 on tällä hetkellä suunnitelmissa useampiakin mielenkiintoisia uudistuksia ja kehitystoimenpiteitä.

Yksi olennainen muutos palveluissamme on Microsoftin 365 pakettien muutokset, joiden siirtymäaika alkaa alkuvuodesta 2022. Asian tiimoilta olemme kaikkiin nykyisiin M365 asiakkaisiin yhteydessä alkuvuonna 2022. Lisää tietoa M365 pakettien muutoksista löytyy aiemmasta blogikirjoituksestamme.

Muista uudistuksista kerromme myöhemmin!

Kuule totuus kotisivuistasi

Mittaa kilpailukykysi verkossa.

Valitse ilmainen SEO kartoitus, jos haluat tietää kotisivujesi optimoinnin perusasiat – tai valitse suoraan kevyt raportti (350€) joka sisältää:

  • Sivuston nykytila-analyysi
  • Hakusana-analyysi
  • Muutostyöehdotukset