Team3 logo

Verkkosivujen tietoturva

Asiakkaidemme verkkosivuille lisätään ilmainen SSL-suojaus, ja meiltä hankitut domainit sisältävät DNSSEC varmenteen. Meiltä saat siis aina turvalliset kotisivut.

Testisivu suojattu SSL

SSL-suojaus

Mikä ihmeen SSL-suojaus?

Jos yrityksesi sivuilla ei ole SSL-suojausta (Secure Sockets Layer), niin sivuillesi mennessä selain ilmoittaa suojaamattomasta verkkoyhteydestä. Tietyillä asetuksilla selaimet eivät enää edes päästä sivuille, jotka eivät ole suojatut, sillä ilman SSL-varmennetta nettisivut luokitellaan tietoturvariskiksi. Pahimmassa tapauksessa se karkottaa mahdollisia asiakkaitasi, jotka painavat yksinkertaisesti ”takaisin”-painiketta ja siirtyvät kilpailijasi sivuille.

Esimerkiksi Applen käyttäjät saavat sivuille mennessä heti ilmoituksen, onko sivusto turvallinen. Asiakas yhdistää sen tiedon helposti suoraan yrityksen nimeen ja sivuihin, joten kannattaa pitää huolta että SSL-varmenne löytyy.

Mistä tiedän, onko sivuillani SSL?

Suojaamattomat sivut ovat http– ja suojatut sivut https-alkuisia. Turvalliset sivut tunnistat helposti myös vihreästä lukosta sivun osoitteen vieressä.

Koska nykyisestä internetliikenteestä yli puolet tapahtuu mobiilissa, tehdään yhdessä kotisivuistasi turvalliset!

Jokaiseen pakettiimme kuuluu hintaan aina SSL-suojaus, koska tänä päivänä suojatut sivut tulisi monestakin eri syystä olla itsestäänselvyys.

DNSSEC

Mikä on DNSSEC?

DNSSEC (Domain Name System Security) on nimipalvelimen tietoturvaa vahvistava palvelu. DNSSEC:in avulla voidaan vakuuttaa, että internetin käyttäjä pääsee sille sivulle, jolle on tarkoituskin vierailla.

Kun otat domainisi Team3:lta, sivustosi kuuluu Suomen turvallisimpaan 2%:iin.

Team3 ja DNSSEC

Suomessa, jopa 98%:lla nettisivuista puuttuu DNSSEC. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä meidän palveluista ja asiakkaidemme sivuilta se löytyy. DNSSEC kuuluu meillä domainin hintaan eikä aiheuta lisäkustannuksia. Meillä ei leikitä asiakkaiden tietoturvalla.