Team3 muutti Leppävaaraan

On aika hyvästellä Tapiola ja Team3:a tähän asti uskollisesti palvellut, ”bunkkerinakin” tunnettu toimisto Kelohongantiellä.

Mietimme hartaasti, millaiset tilat olisivat meidän tiimille sopivat. Nyt kun porukka alkaa pikkuhiljaa palaamaan normaaliin arkeen koronahässäkän jälkeen, työympäristön on oltava viihtyisä. Aina välillä mekin tehdään etätöitä, mutta kyllä ne tulokset tuntuvat paremmalta kun ollaan kaikki fyysisesti läsnä.

Työntekijöille sopivan sijainnin, yhteisöllisyyden, ja modernien tilojen vuoksi päädyttiin lopulta Wonderland Leppävaaraan.

Wonderland on ajan hermolla toimiva moderni työyhteisö, jonka coworking-työtiloissa työskentelee samanaikaisesti useita yrityksiä. Wonderlandin tilat koostuvat avoimesta coworking-työtilasta, loungealueesta, pienistä toimistoista ja keittiöstä. Juuri remontoidussa rakennuksessa ja uusissa tiloissa on aistittavissa hyvä pöhinä-meininki ja sinne pääsy on helppoa.

Uudessa toimistossa on nyt vietetty vajaa kuukausi ja tässä vaiheessa voidaan jo sanoa, että päätös on ollut todella hyvä. Viihtyisät ja avarat tilat tekevät työnteosta helppoa. Tapaamisille käytössä on useita neuvottelutiloja ja toimistoon on helppo saapua mistä tahansa ilmansuunnasta. Uusissa tiloissa meillä on myös hyvin tilaa jatkaa vahvaa kasvua.

Tule paikanpäälle keskustelemaan siitä, miten me voisimme olla teidän yritykselle avuksi. Me tarjoamme kahvit (ja perjantaina oluet).

Linnoitustie 6 A, 02600 Espoo

www.wonderlandwork.fi