Kotisivujen vuosihuolto

Auton vuosihuolto on monelle tuttu ja arkinen asia, mutta oletko tullut ajatelleeksi, että myös kotisivut kaipaavat vuosihuoltoa?

Kotisivut ja etenkin niiden hakukoneoptimointi vaativat jatkuvaa työtä, enemmän kuin uskoisitkaan. Koska viimeksi kävit esimerkiksi sivustosi linkkejä läpi? Kompressoitko uudet kuvat sivustollasi, jotta ne eivät vaikuttaisi negatiivisesti latausnopeuteen? Tiedätkö avainsanojen ja hakukonesijoituksesi nykytilanteen?

Kasaantuneet virhetilat kuormittavat sivustoa

Uusia artikkeleita kirjoittaessa ja vanhoja poistellessa syntyy usein rikkinäisiä linkkejä. Kuvien käsittely ja optimointi, kuten ALT-tekstit unohtuvat melko usein. Sivuston luotettavuus ja avainsanojen määrä laskee, mikäli sivustolle ei tuota tasaisesti sisältöä.

Ajan mittaan sivustolle kertyvät virheet rasittavat kotisivujasi ja heikentävät hakukonenäkyvyyttä. Ongelmia voi olla haastavaa lähteä ratkomaan, varsinkin jos et ole varma mistä aloittaa. Voit jättää sen kuitenkin meidän huoleksemme – tarkistamme, että kaikki on kunnossa ja koostamme yhteenvedon sivustosi nykytilasta. Mikäli sivustolta löytyy virhetiloja, raportoimme niistä sinulle, jonka jälkeen käydään yhdessä läpi suosittelemamme muutostoimenpiteet.

Uusi startti vuoteen hakukoneoptimoinnin avulla

Voi myös olla, että sivuston terveydentila on kunnossa, mutta hakukoneoptimointi laahaa paikoillaan ja avainsanojen määrä sekä sijoitukset ovat laskussa. Vastaavissa tilanteissa katsotaan yhdessä, miten voimme kääntää tilanteen päälaelleen ja mitä sivustolla voisi tehdä toisin. Sivustosta ja sen hakukoneoptimoinnin tilasta koostetaan raportti ja sen perusteella tehdään tarvittavat muutostyöt. Laaditaan yhdessä suunnitelma seuraavalle vuodelle ja varmistetaan yrityksesi näkyvyys verkossa.

Älä epäröi turhaan, vaan käytä sivustosi vuosihuollossa – niin varmistat, että se palvelee sinua yhä haluamallasi tavalla!