Katsaus vuoteen 2022

Kulunut vuosi toi mukanaan uusia tuulia, onnistumisia ja mielenkiintoisia projekteja. Yritys vahvistui kahdella uudella tekijällä, ja huippu-urheilijan osakkuudella. Sävelet ovat selvät seuraavalle vuodelle.

Ensimmäinen kokonainen vuosi uusissa työtiloissa

Alkuvuodesta muutimme uusiin toimitiloihin, Wonderland Leppävaaraan. Wonderland on ajan hermolla toimiva moderni työyhteisö, jonka coworking-työtiloissa työskentelee samanaikaisesti useita yrityksiä. Viihtyisät ja avarat tilat tukevat työnteon mielekkyyttä, tapaamisille on käytössä useita neuvottelutiloja ja hyvän sijainnin vuoksi toimistolle on helppo saapua.

Pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamista

Haasteiden selättäminen, toimivien ratkaisujen löytäminen yrityksille ja asiakkailta saatu palaute ovat syy, miksi me teemme tätä työtä. Saimme kuluneen vuoden aikana olla mukana monessa mielenkiintoisessa projektissa ja tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten ja tahojen kanssa. Vuoden mieleenpainuvimpiin projekteihin kuuluu ainakin Regatta SPA Hotelin sivujen tekninen toteutus.

Pidämme tärkeänä, että asiakkaan toiveita kuunnellaan ja että valmiit kotisivut kuvastavat asiakkaan yritystä ja näkemystä. Vuoropuhelu on avainasemassa jokaisessa projektissamme, ja lopputulos kuvastaa aina yhdessä kuljettua matkaa.

Sivujen teon lisäksi ylläpidämme lähes kahtasataa sivustoa. Osa asiakkuuksista on vain ylläpidossa, eli kaikkia sivustoja ei jatkokehitetä. Aktiivisille asiakkaillemme kehitetään jatkuvalla syötöllä jotain uutta, liittyi se sitten kotisivujen kehittämiseen tai esimerkiksi hakukoneoptimointiin.

Team3 jatkaa kasvuaan

Vuoden aikana työporukkamme jatkoi kasvuaan myynnin ja asiakassuhteiden erityisosaamisella. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaksi uutta tekijää: Iisak Hollmen ja Samuel Schnider. Alla kummaltakin pieni esittely.

Morjesta! Mä tulin Team3:een mukaan alkukesästä ja on ollut todella mielekästä tehdä duunia hyvässä työyhteisössä erilaisissa mielenkiintoisissa projekteissa. Oon päässyt keskittymään hakukoneoptimointiin ja odotukset senkin osalta on suuret seuraavalle vuodelle. Tästä on hyvä jatkaa kohti vuotta 2023!

– Iisak Hollmen

Oon ollut Team3:lla syyskuusta asti myynnin tehtävissä. Parempaa työporukkaa ei voisi toivoa ja tiimihenki tekee työnteosta todella antoisaa. Isompi vastuu ja kovat tavoitteet on parasta motivaatiota!

– Samuel Schnider

Loppuvuodesta Team3 värväsi siirtomarkkinoilta joukkueeseensa ison kiinnityksen – kirjaimellisesti. Jääkiekkoilija Marko Anttila tuli Team3:n osakkaaksi. Yhdessä Markon kanssa, pyrimme tuomaan yhä useammalle kotimaiselle yritykselle saavutettavan hintaiset ja laadukkaat verkkosivupalvelut.

Onnistumisia ja tulevaisuudennäkymiä

Kuluneen vuoden aikana liikevaihtomme lähes tuplaantui ja vuodelle 2023 tavoittelemme jälleen voimakasta kasvua. Jatkamme samalla laadukkaalla otteella vanhojen ja uusien asiakkaiden palvelua, ja tarkoituksenamme on mahdollistaa yhä useamman kotimaisen yrittäjän onnistuminen tukemalla heitä korkealaatuisilla ja saavutettavan hintaisilla kotisivupalveluilla.