Heikin ensimmäiset viikot Team3:lla

Team3:sen kokoonpano kasvoi hiljattain yhdellä uudella työntekijällä Heikin hypättyä mukaan porukkaan. Seuraavaksi onkin vuorossa tulokkaan nopea esittely ja kertaus siitä, mitä fiiliksiä työskenteleminen kasvavassa start-upissa ja oman alan parissa on herättänyt.

Kuka on Hege?

Moro! Mun nimi on Heikki, olen Tampereella varttunut juuri valmistuva markkinoinnin opiskelija ja pitkän joukkueurheilutaustan koulima tiimipelaaja.

Opiskelen Haaga-Heliassa ja kirjoitan tällä hetkellä opinnäytetyötäni hakukoneoptimoinnista. Erityisesti mua kiinnostaa digitaalisuus, hakukoneoptimointi, nettisivujen ja graafisten työkalujen parissa työskentely, sekä kaiken tämän yhdistäminen markkinoinnissa. Olen fanaattinen jalkapallofani ja Spursin kannattaja, joka tarkoittaa sitä, että toimistolta löytyy tätä nykyä ainakin yksi hyvän jalkapallon päälle ymmärtävä kansalainen.

Miten Team3 tuli vastaan?

Team3 tuli vastaan Instagramissa, otin heti yhteyttä ja seuraavaksi sovittiin tapaaminen. Sain alusta lähtien hyvän vaikutelman pienestä start-upista, jossa työntekijöillä on tekemisen meininki ja ammattitaitoinen ote, ja mikä parasta äärimmäisen optimistinen ja selkeä näkemys yrityksen tulevaisuudesta.

Digimarkkinoinnista olen löytänyt itselleni alan, josta tahdon oppia mahdollisimman paljon, ja jonka parissa tahdon luoda uraa, joten mahdollisuuden tultua liityin mielelläni Team3:sen kasvavaan porukkaan!

Miten homma on lähtenyt käyntiin?

Hommat ovat lähteneet hyvin rullaamaan! Jemen, Tomin ja Antin muodostamaan tiimiin oli vaivatonta päästä sisälle. Meno toimistolla on hyvä, ilmapiiri rento, töiden lomassa lentävä banter melko solidia. Positiiviseen meininkiin on helppo lähteä messiin, ja tavoitteellisuus sekä tuloksellisuus ovat asioita, jotka nousevat päällimmäisenä mieleen työntekoa kuvaillessa.

Parasta tähän mennessä on ehdottomasti ollut se, että mielenkiintoisia tehtäviä riittää ja niitä pääsee täällä tekemään ja kokeilemaan. Melkeinpä päivittäin kohtaa jotain uutta ja se jos mikä kasvattaa mielenkiintoa sekä motivoi työntekoon entisestään. Tuon tiimiin mukanani osaamista graafisista työkaluista, uusia näkökulmia sekä auttavia lisäkäsiä, sillä Team3 kasvaa suurella vauhdilla.

Törmätään töiden merkeissä!

– Heikki