Scandinavian Design & Properties: Luotettavuus ruudun välityksellä

Scandinavian Design & Properties on kotimainen rakennusalan yritys, jonka tavoitteet ovat erittäin korkealla – se pyrkii olemaan tulevina vuosina yksi Itä-Afrikan nopeimmin kasvavista yrityksistä. 

Yritys haluaa tarjota alueen tämänhetkisiin, rakentamiseen liittyviin ongelmiin ratkaisuja, ja tuottaa korkealaatuisia sekä kustannustehokkaita taloja pitkäaikaista ammatillista kokemusta hyödyntäen.

Team3 auttoi välittämään yrityksen luotettavuuden ja ammattimaisuuden suoraan verkkosivuilta, sillä se on usein yksi ensimmäisistä kontaktipinnoista yritykseen.

scandinaviandp.com

Hyödynnetyt palvelut

Ammattimaisuus avainasemassa

Yhteistyö Team3:n ja Scandinavain Design & Propertiesin välillä alkoi keväällä 2022. Oli alusta asti selkeää mitä projektilta haettiin: tavoite oli luoda uudet kotisivut, jotka viestivät asiakkaalle yrityksen ammattimaisuudesta, ovat luotettavat ja yrityksen itsensä näköiset. 

Tavoitteet

Aikaisempien projektien esilletuonti oli ensiarvoisen tärkeää ja sivuilta oli löydyttävä kaikki mahdollinen tieto mahdollisimman helposti. Kotisivut toteutettiin Elementor Pro verkkosivueditorilla, jonka avulla vaikeammatkin yksityiskohdat saa tehtyä mutkattomasti. Myös hakukoneoptimointi on kilpailulla alalla tärkeää, josta huolehdimme luonnollisesti sivuston rakentamisen yhteydessä.

”Team3:n kanssa työskentely oli mielenkiintoista, joustavaa ja ennen kaikkea asiakastoiveita huomioivaa.”

– Ahmed S. Ibrahim, Perustajajäsen

Lopputulos

Yhteistyö sujui alusta asti mutkattomasti ja kommunikaatio oli avainasemassa. Haluamme Team3:lla olla helposti saavutettavissa ja pyrimme aina vastaamaan asiakkaan kysymyksiin nopeasti. Kun vuoropuhelu yritysten välillä toimii, kuvastaa valmis työ koko prosessia. Lopputuloksena syntyivätkin tyylikkäät, helppokäyttöiset ja informatiiviset kotisivut.

scandinaviandp.com