Mattila Bros: Nopeutta ja selkeyttä

Miten laittaa ruoka ruutuun niin, että tulee nälkä?

Lihajalostamo MattilaBros halusi päivittää vanhat hitaat kotisivunsa tähän päivään.

mattilabros.fi

Hyödynnetyt palvelut

Lähtökohta ja tavoitteet

Sivut haluttiin mahdollisimman asiakasystävällisiksi. Sivujen responsiivisuus oli tärkeässä asemassa, eli se, että sivut skaalautuvat ja näyttävät hyvältä kaikilla laitteilla. Tärkeimpänä rakenteellisena asiana oli jakaa yrityksen toiminta kolmeen osa-alueeseen:

  1. MattilaBros tuotteet
  2. Smokehouse tuotteet
  3. Lounasravintola Palwaamo

Miten tavoitteisiin vastattiin?

Kun verkkosivut rakennetaan järkevästi, sivuston latausajat pysyvät kurissa. Sivujen nopeus on monien tekijöiden summa, mutta tässä projektissa varsinkin kuvien optimointi ja tapa millä sivuston rakensi olivat tärkeässä asemassa. Latausaikoja ovat tietenkin tukemassa Team3:n käyttämät UpCloudin pilvipalvelimet, jotka sijaitsevat turvallisesti Suomessa.

Elementorilla päästään rakentamaan sivujen teema käytännössä tyhjältä pohjalta, jonka vuoksi rakenne oli helppo ratkaista. Yrityksen osa-alueet jaettiin kolmeen osioon, joille laitettiin kaikille omat navigaatiot. Tämä pitää käyttäjälle selkeänä, missä kohtaa sivuja hän paraikaa on.

Asiakkaan kommentit

” Yhteistyö Team3:n kanssa oli erittäin helppoa! Tavoitteena oli tuoda Mattila Bros:n kotisivut tähän päivään niin käytön kuin ulkoasunkin osalta. Vanhoilta kotisivuilta haluttiin säilyttää lähinnä tunnelma, missä mielestämme onnistuttiin erittäin hyvin. Meidän tehtäväksemme jäi ainoastaan uuden materiaalin toimittaminen kun Team3 huolehti ulkoasusta ja toiminnallisuudesta. Valmiiden sivujen päivitys onnistuu meiltäkin saamiemme ohjeiden avulla helposti. ”

mattilabros.fi